Tjänster

Vår stora expertis ligger inom animation och förklaringsfilm och då detta område ligger tätt inpå marknadsföring, har det blivit naturligt att vi även inkluderar relaterade tjänster. Att kunna erbjuda ett större paket av tjänster inom samma tak innebär att våra kunder kan lämna över precis så mycket som de har behov av.

Förklara en produkt eller tjänst på ett visuellt attraktivt sätt

Förklaringsfilm

Det mänskliga ögat dras naturligt till rörelse. Med en animerad förklaringsfilm skalar man dessutom bort allt onödigt vilket ökar fokus.

Finns inget värre än att inte kunna förklara sin produkt/tjänst på ett intressant sätt, på detta vis får ni en perfekt visuell pitch varje gång.

En perfekt pitch som inte bara kan delas på hemsida, i sociala medier utan även med fördel tas med på möten, mässor & konferenser.

Öka er konverteringsgrad, det är upp till 85 % mer sannolikt att en potentiell kund som först sett en förklaringsvideo köper er produkt.

Hemsidor med video har 50 gånger större möjlighet att ranka på Googles förstasida.

Med en mindre investering på en förklaringsfilm kan man få en enorm avkastning. Det är dags att göra verklighet av er framgångssaga.

Öka den upplevda kvalitén genom att uppvisa er bästa sida

Företagsfilm

Utseendet är allt. Det räcker inte att ha en fantastisk produkt eller tjänst om man inte kan presentera den på ett professionellt sätt.

Vem som helst kan spela in en film idag. Ändå kan konsumenter avgöra på några få sekunder om det är amatörmässigt utfört.

Fokusera på det ni är bra på och låt skapandet av professionella företagsfilmer levereras av specialister inom området.

Att överlämna produktionen till en professionell produktionsbyrå ger möjligheten att få projektet färdigställt i tid och med bäst resultat.

Fokus ska ligga på tittarens upplevelse – om tittaren rör på musen för att se hur lång tid det är kvar på tidslinjen så har man misslyckats.

Det är dags att stärka ert varumärke, för att nå ut till både existerande och nya kunder. Kontakta oss idag så hjälper vi er.

Fånga potentiella kunders intresse för er produkt eller tjänst

Marknadsföring

Det behöver knappt sägas, men marknadsföring är nödvändigt för att ert företag ska kunna växa och särskilja sig från era konkurrenter.

Man ser idag att många etablerade företag drar sig lite från att använda sociala medier, fast det borde vara självklart att vara där kunderna är.

En uppenbar fördel med annonsering i sociala medier är att man kan anpassa målgruppen in i minsta detalj och att man får resultat direkt.

De flesta som idag funderar på att köpa en produkt går till nätet och söker upp information, för att ta reda på vilket alternativ som är det bästa.

Med en välgenomtänkt och smart marknadsföring behöver man inte alltid betala för annonseringen, utan det kan spridas organiskt av användarna.

Det kan kännas som att det tar mycket tid från er kärnverksamhet, låt oss hjälpa er med marknadsföringen istället så kan ni fokusera på det ni kan.

Grafisk design är nyckeln till en tydlig kommunikation

Design & Grafik

Att hitta rätt visuell ton och design på det man vill förmedla är inte lätt alla gånger. Låt en expert komponera bild, färg, ytor & symboler.

Visa upp era produkter på ett sätt som drar uppmärksamheten till sig, varför gå utanför boxen när det inte behöver finnas en box alls.

Många företag har idag en Youtube-kanal där de lägger upp produkt- och instruktionsfilmer, utan en sammanhängande design.

En professionell framtoning är A och O, både inom kommunikation och marknadsföring. Se till att allt håller samma höga klass.

Vi arbetar med både små och stora företag och varumärken. Oavsett tidigare nivå kan vi alltid höja er ett snäpp till.

Överlämna det kreativa till oss, vi kommer att förse er med allt material ni behöver för att öka er konvertering.

Grafik & Design Fridenborn
Fridenborn Övriga Tjänster

Allt ligger i detaljerna

Övriga tjänster

Vi finns för er, högt och lågt. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Hör av er till oss, vi är alltid flexibla och öppna för förslag.

Intro & Outro – Vi ser till att blåsa liv i er logo genom en animation som kan användas både till befintligt och nytt material.

Produktbilder – Öka tydligheten med fördelarna som respektive produkt har genom logiskt designade bilder med callouts.

Förbättra befintliga bilder – Har ni bilder tagna ute på projekt eller hos kunder som är för oskarpa eller för låg upplösning.

Manualer eller instruktioner – Vi löser design, layout och korrekturläsning samt bilder, allt enligt er grafiska profil.

Undertexter – Många tittar idag på mobilen med ljudet avstängt. Se till att så många som möjligt kan ta del av ert material.

Thumbnails – För att få eran kanal på Youtube eller Vimeo att se mer professionell ut löser vi så allt ser enhetligt ut.

Minihemsida – Används med fördel som länk på er Instagram, för att visa upp de viktigaste tjänsterna eller från er portfolio t.ex.

Samt mycket annat – Hör av er med era behov så ska vi se till att hitta de bästa och smartaste lösningarna för er.

Låt oss lösa ert nästa projekt tillsammans!

Kontakta oss

Fridenborn Animation & Marketing har fokus på våra kunders behov av professionella lösningar som leverarar optimalt vid varje tillfälle.

Länkar

Integritetspolicy

GDPR

Tel: 0470 – 325 945


Fridenborn 2023 @ All rights reserved.